AKTIVITETER

2019

Aktivitetskalender

 

Hvalpemotivation:

 

Starter med teori - uden hund - tirsdag 14/1 2020 kl. 19.00 - 20.45 
Adresse: Jagtens Hus, Danmarks Jægerforbund, Molsvej 34, 8410 Rønde - lokale Krondyret.
Der vil være kaffe og kage til deltagerne.

Tilmelding senest d.9/1 af hensyn til bestilling af kage.Herefter træning den 21/1 -  28/1 - 4/2 - 11/2 - 18/2 - 25/2  i en ridehal på adressen.

Opstart tirsdag den 21. januar 2020 kl. 18.30 - over de efterfølgende 5 tirsdage - på adressen Elholtvej 8, Nimtofte .

Det foregår i en uopvarmet ridehal, så sørg for at være varmt påklædt. Kurset omhandler socialisering af hundene, samtidigt med at hundeføreren får en god basisviden, og de rigtige værktøjer til at træne sin hund i de almindelige grundfærdigheder.

 

Tilmelding til Marianne er nødvendig på mail marianne@djurslandsjagthundeklub.dk. Pris 350 kr + medlemskab.

 

 

Ordinær generalforsamling:

 

Onsdag den 19. februar 2020 kl. 19.00 afholdes den ordinære generalforsamling ved Jagtens Hus, Danmarks Jægerforbund, Molsvej 34, 8410 Rønde - lokale Krondyret. . Mødet afholdes i henhold til vedtægterne. Forslag, der ønskes behandlet, skal være formanden i hænde senest 4 uger før generalforsamlingen. Vedtægterne kan ses her


 

Markprøvetræning:

 

Søndag d. 23. februar 2020 kl. 9.30 på Estruplundvej 70, Udby.


Foreningen giver et rundstykke ved start, men du skal selv medbring kaffe eller andre drikkevarer. Vi træner fra ca. kl. 10 og til kl. 14


Pris for en fører med hund er 75 kr.


Tilmelding til niels.a@djurslandsjagthundeklub.dk senest fredag d. 21. februar

 

Lokal forårsmarkprøve:

 

Lokal markprøve søndag den 1. marts 2020 kl. 9.

Der er morgenkaffe i Grenå Jagtforenings klubhus på Skakkesholm fra kl. 8.15

Der bliver et hold kontinentale og et hold engelske hunde.

Prisen er 250 kr. (+ medlemskab) for en hund, og 400 kr. (+ medlemskab) for 2 hunde med samme fører, incl morgenkaffe og eftermiddagskaffe.

 

Tilmelding senest 27. februar til prøveleder Niels Anton Andersen på mail: nielsanton.andersen@stofanet.dk

 

Vundne pokaler fra prøven i 2019, skal afleveres senest på dagen. Aftale laves med prøvelederen

 

 

Teoriaften - moderne jagthundetræning:

 

Torsdag den 26. marts 2020 kl. 19.00 - UDEN hund - på Kultur Perronen/biblioteket, 8963 Auning.

 

Målgruppe: alle, og især kursister på kommende hold. Tag familien med.

Pris: Gratis, men tilmeld gerne af mht. kaffe og kage til jens@djurslandsjagthunde.dk

 

Vi sætter fokus på træningsprincipperne inden forårets kurser. Bliv klogere på hundens hjerne og reagtionsadfærd, og hør hvordan vi afliver gamle myter om "floklederskab". Vi kommer med tips og tricks til din træning og problemløsning i hjemmet, og der vil være rig mulighed for at spørge ind og debat.

 

 

Begynderhold i Grenå:

 

Opstartsteori torsdag den 26. marts 2020 kl. 19.00 - UDEN hund - på Kultur Perronen/biblioteket, 8963 Auning.

Krav: at hundene er 8 måneder+, og at der er trænet kontakt, sit, dæk, lineføring og indkald. At hundeføren er indstillet på, at træne ud fra principperne med positiv indlæring, krav og vilkår, samt motivation.

Opstart tirsdag den 31. marts 2020 kl. 18.30. Vi mødes på Dalsgårdevej, Grenå Enge (ved søen).

Der arbejdes primært med grundfærdigheder på hundens præmisser, samt apportering med dummy (ingen vildt). En god basisuddannelse til en lydig hund. Tilmelding til marianne@djurslandsjagthundeklub.dk

Pris 350 kr. + medlemskab for 10 gange.

 

 

 

Hold for øvede hunde og Vand, Slæb og Apportering i Grenå:

 

Opstartsteori torsdag den 26. marts 2020 kl. 19.00 - UDEN hund - på Kultur Perronen/biblioteket, 8963 Auning.

Opstart mandag den 30. marts 2020 kl. 18.30. Vi mødes på Dalsgårdevej, Grenå Enge (ved søen).

På kurset vil vi arbejde med grundfærdigheder, dirigering, samt apportering af vildt på land og i vand. Der arbejdes frem mod, at man kan stille en anerkendt apporteringsprøve.

De, der er tilmeldt Vand, Slæb og Apportering, vil også få slæb med. Der arbejdes frem mod, at man kan stille på en anerkendt VSA prøve.

Tilmelding til lars@djurslandsjagthundeklub.dk

Pris 450 kr. + medlemskab inkl. vildt for 10 gange

 


Hold for øvede hunde i Auning:

 

Opstartsteori torsdag den 26. marts 2020 kl. 19.00 - UDEN hund - på Kultur Perronen/biblioteket, 8963 Auning.

Opstart mandag den 30. marts 2020 kl. 18.30. Vi mødes første gang på p-pladsen ved Industrivej 18 og følges ad.

På kurset vil vi arbejde med grundfærdigheder, dirigering, samt apportering af vildt på land og i vand. Der arbejdes frem mod, at man kan stille en anerkendt apporteringsprøve.


Tilmelding til mads@djurslandsjagthundeklub.dk

Pris 450 kr. + medlemskab inkl. vildt for 10 gange


 

Udvidet Apportering i Grenå:

 

Opstartsteori torsdag den 26. marts 2020 kl. 19.00 - UDEN hund - på Kultur Perronen/biblioteket, 8963 Auning.

Opstart onsdag den 1. april 2020 kl. 18.30. Vi mødes på Dalsgårdevej, Grenå Enge (ved søen).

Kurset er for dem, der ønsker lidt mere ud af forholdet med hunden. Vi arbejder frem mod, at man kan stille på en anerkendt udvidede apporteringsprøve. Der sættes fokus på helheden. "Ro på post", generelle grundfærdigheder, vildthåndtering og samarbejdet mellem fører og hund i pressede situationer.

For at deltage på Udvidet Apporteringstræning skal hunden have en bestået en DJU apporteringsprøve, eller en anden prøve med tilsvarende apportering. Ring evt. og hør nærmere. Tilmelding og information: ove@djurslandsjagthundeklub.dk.


Pris 500 kr. + medlemskab inkl. vildt for 10 gange

 

 

Træningsafslutning for alle forår/sommerkurser:

 

Søndag den 14. juni 2020 ved Dansk Politihundeforening, Næsgårdvej 3, 8500 Grenå.

Mødetid for VSA og Begyndere er kl. 10.00. Øvede og Udvidet apportering kl. 11.00.

Vi slutter træningsforløbet af med en hyggedag, hvor familien også er velkommen. Vi dyster for sjov, får en grillpølse og kold sodavand eller øl, og så ønsker vi hinanden god sommer og på gensyn. En rigtig dejlig dag for fører og hund.

Samme hund kan kun deltage i en af følgende discipliner: Begyndere, Øvede, eller Udvidet Apportering.

Er du forhindret i at deltage, så meddel dette til din træner senest ultimo uge 23.
 

 

 

Lokalapporteringen i Glesborg:

 

Vi holder vores egen lille prøve på de fantastiske arealer hos Lars Kristensen, tirsdag den 16. juni 2020 kl. 18.00 på Tustrupvej 7, 8585 Glesborg.

Det er en rigtig fin aften, hvis man vil træne lidt ekstra og samtidigt snuse lidt til prøvemiljøet. Pølser, øl og vand kan købes til favorable priser. DJU Apporteringsprøve 100 kr. Lynapportering 20 kr. Man skal bare møde op uden tilmelding.

Information kan fåes hos de respektive trænere.

 

 

 

Schweisstræning:  

 

Kurset er for dem, der med egen hund gerne vil kunne gennemføre de helt enkle eftersøgninger efter hjortevildt  (tydelig hjerte/lever/lungeskud) og/ eller vil gå videre til autoriseret schweissprøve (3,20,40 timer). Der vil blive givet en grundig introduktion til schweissarbejdet. Selvtræning imellem lektionerne forudsættes.

Datoer: søndag 10/5 (introduktion) – 14/5 –28/5 – 11/6 - 25/6, samt træningsafslutning den 6/9 kl. 07.00 - 15.00

Tid: 10/5 kl 9.00 - 14.00 , og øvrige datoer kl. 17.00 - 21.00

Mødested: Fritidscenter Enslevgård, Næsgårdvej 2, 8500 Grenaa

Pris: kr. 300 (+ medlemskab af Djurslands Jagthundeforening)

Deltagere: Max. 12 og min. 6

Instruktører: Jørgen Katholm – Per Kræmmer Sørensen

Tilmelding til: Jørgen Katholm – 21723383 – katholm@djurslandsjagthundeklub.dk

 

 

DJ anerkendt apporteringsprøve + udvidede apporteringsprøve:

 

Dato: Kommer senere

 

 

Info:

Danmarks Jægerforbunds apporteringsprøver 2019. Alle typer jagthunde kan deltage i prøven, såfremt ejeren er medlem af Danmarks Jægerforbund. Hundene afprøves efter Jægerforbundets ”Apporteringsprøveregler for jagthunde”. Reglerne kan ses her: http://www.jaegerforbundet.dk/hund/hundeprover/proveregler/. Ud over tamduer og kaniner kan/vil der blive brugt jagtbart vildt som apporteringsemner på prøverne. Prøveresultat for hunde af følgende racer: stående hunde, golden og labrador retrievere samt spaniels kan få noteret deres resultater i DKK stambogen/resultatbogen. Såfremt føreren ønsker dette, skal bogen afleveres til prøvelederen inden prøvens start. For at deltage skal en hund være vaccineret mod hundesyge. Er hunden ikke i forvejen vaccineret, skal første vaccination være foretaget senest 14 dage før prøvedagen, og vaccinationen må i øvrigt højst være 4 år gammel. Dokumentation for vaccination skal være indført i stambogen eller vedlagt denne. Overtrædelse af reglerne kan medføre bortvisning. Tilmelding: Tilmelding og betaling foretages elektronisk via www.hundeweb.dk og der modtages en bekræftelse på tilmeldingen. Tilmelding kan dog forsat ske via tilmeldingsblanket på DJ. Se link under nedenstående afsnit: ”Ikke stambogsført”. Ikke stambogsført: Er hunden ikke stambogsført skal tilmelding ske via tilmeldingsblanket som findes her http://www.jaegerforbundet.dk/hund/for-proveledere-og-dommere/(diverse blanketter) eller på DJU’s hjemmeside. Tilmeldingsblanket sendes til prøvelederen for den pågældende prøve, således at den er fremme inden tilmeldingsfristen udløb. Betaling: Betalingen kan ske via netbank til de prøver, hvor der er annonceret et kontonummer (kvittering for netbank indbetaling vedlægges tilmeldingsblanketten). Indskud fremsendt i kontanter accepteres kun, hvis brevet er sendt rekommanderet. Indskud til prøverne er fastsat til kr. 225,-. Kvalifikation til Forbundsmesterskabet Kvalifikation til Forbundsmesterskabet kan kun ske på de udvidede apporteringsprøver. Prøveudvalget har vedtaget nye regler for udtagelse. De nye udtagelsesregler han ses på hjemmesiden her: http://www.jaegerforbundet.dk/hund/hundeprover/proveregler/ Forbundsmesterskabet afholdes i 2018 søndag den 26. august. Bemærk venligst, at mesterskabet i år er flyttet til søndag i forhold til tidligere år, hvor mesterskabet afholdtes på lørdage! For opdateringer/ændringer følg med på hjemmesiden: https://www.jaegerforbundet.dk/hund/hundeprover/annoncering-og-tilmelding/

 

 

Sensommerkurser:

 

Kursus for hunde i alle aldre og på forskelligt niveau. Der ligges vægt på individuel træning. Der arbejdes ca. par timer pr. gang med indlagte pauser til hundene. Tilmelding skal ske telefonisk til de respektive trænere. Pris: 350 kr. + medlemskab

 

 

Glesborg. Træner Lars

 

Adressen er Tustrupvej 7, 8585 Glesborg

 

Træningsdage: Onsdag den 5. august 2020 er der TEORIAFTEN kl. 19 - UDEN hund - på Kultur Perronen/biblioteket, 8963 Auning.

Efterfølgende: 10/8, 17/8, 24/8, 31/8 og 7/9 (mandage) på Tustrupvej 7. Mødetid kl. 18.30

Tilmelding og kontakt til lars@djurslandsjagthundeklub.dk

 

 

Nimtofte. Træner Mads

 

Adressen er Elholtvej 8, 8551 Nimtofte.

 

Træningsdage: Onsdag den 5. august 2020 er der TEORIAFTEN kl. 19 - UDEN hund - på Kultur Perronen/biblioteket, 8963 Auning.

Efterfølgende: 11/8, 18/8, 25/8, 1/9, 8/9 (tirsdage) på Elholtvej 8. Mødetid kl. 18.30

Tilmelding og kontakt til mads@djurslandsjagthundeklub.dk

 

 

Grenå - Hvalpe. Træner Marianne Hummelgaard.

 

Adressen er Dalsgårdevej, Grenå Enge (ved søen).

 

Træningsdage: Onsdag den 5. august 2020 er der TEORIAFTEN kl. 19 - UDEN hund - på Kultur Perronen/biblioteket, 8963 Auning.

Efterfølgende: 11/8, 18/8, 25/8, 1/9, 8/9 (tirsdage) på Dalsgårdevej, Grenå enge (ved søen). Mødetid kl. 18.30

Tilmelding og kontakt til marianne@djurslandsjagthundeklub.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright.  All Rights Reserved.